Boxbollen

Boxbollen är ett svensk bolag inom träningskategorin. Boxbollen erbjuder ett unikt och engagerande sätt att förbättra din fokus, koordination och fysiska kondition genom en spelifierad träningsupplevelse.

Handla i Boxbollen

Om Boxbollen

Boxbollen erbjuder ett unikt och engagerande sätt att förbättra din fokus, koordination och fysiska kondition genom en spelifierad träningsupplevelse. Produkten levereras som ett komplett set med ett justerbart pannband, en mjuk boll fäst vid en elastisk sträng, och en vattentålig bärväska. Det medföljande pannbandet passar alla storlekar och kan justeras för bekvämlighet.

Med över 500 000 användare globalt och höga kundbetyg är Boxbollen inte bara en träningsprodukt utan en rolig aktivitet som du kan njuta av var som helst, när som helst. Det är perfekt för familjesammankomster, fester, eller ens en första dejt. Träna ensam eller utmana vänner och familj med hjälp av Boxbollens app, som inkluderar olika spellägen och möjligheten att tävla om riktiga pengar i regelbundna tävlingar.

Boxbollen är också ett utmärkt komplement till andra träningsformer som löpning, boxning, yoga, och viktlyftning, och erbjuder ett lätt kardiovaskulärt träningspass eller högintensiva intervaller efter eget val.

Läs mer om Boxbollen

Vill du handla i Boxbollen eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.