Convendum

Convendum erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. Convendums erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också företagsbostäder

 

Handla i Convendum

Om Convendum

Convendum’s moderna coworking spaces är designade för att möta de dynamiska behoven hos dagens företag. Med över 20 lokaler i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca erbjuder Convendum inte bara flexibilitet utan också en stimulerande miljö för nätverkande och samarbete.

Medlemskap hos Convendum ger tillgång till en rad förstklassiga faciliteter dygnet runt. Dessa inkluderar välutrustade kontor och mötesrum, inspirerande loungeområden, gym, och takterrasser. Medlemsförmånerna sträcker sig även till daglig frukost och regelbundna after work-aktiviteter som främjar gemenskap och nätverkande. Alla lokaler är utrustade med modern teknik och högkvalitativ service, vilket gör dem till ideala platser för både individuellt arbete och samarbete.

Convendum tar även hand om all administration som rör lokalerna, vilket gör att du och ditt företag kan fokusera på kärnverksamheten utan att behöva oroa er för detaljer som IT-support eller städning. Flexibla hyresavtal tillåter företag att enkelt anpassa sig efter förändrade behov, vilket gör det möjligt att skala upp eller ner beroende på aktuell situation.

För de som söker en arbetsmiljö som kombinerar flexibilitet med en hög servicenivå, representerar Convendum en utmärkt lösning. Oavsett om du behöver en tillfällig projektlokal, en permanent bas för ditt växande företag, eller bara en plats för dagens arbete, erbjuder Convendum en skräddarsydd lösning som passar dina unika behov.

 

Läs mer om Convendum

Vill du handla i Convendum eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.