Sigrid Therapeutics AB

Sigrid Therapeutics är ett bioteknikföretag i kliniskt skede som banar väg för en ny klass av terapier för att förebygga och behandla livsstilssjukdomar

Handla i Sigrid Therapeutics AB

Om Sigrid Therapeutics AB

Sigrid Therapeutics, med bas i Stockholm, är ett framstående hälso- och teknikföretag som fokuserar på att förebygga och behandla livsstilssjukdomar som diabetes och fetma. Med sitt innovativa medicintekniska hjälpmedel SiPore®, erbjuder Sigrid en säker och naturlig lösning för att minska blodsockernivåer hos personer med risk för diabetes, prediabetiker och personer som nyligen diagnostiserats med typ 2-diabetes. SiPore® fungerar genom att konsumeras oralt som ett smaklöst och luktfritt pulver som tillsammans med vatten verkar i mag-tarmkanalen för att mekaniskt förbättra metabolisk hälsa.

Sigrid Therapeutics kombinerar banbrytande materialteknologi med klinisk forskning för att skapa lösningar som inte bara förbättrar individuella hälsoutfall utan även bidrar till en mer hållbar behandling av globala hälsoutmaningar. SiPore® är utvecklat för att agera lokalt i tarmen utan att tas upp i kroppen, vilket säkerställer både effektivitet och säkerhet. Produkten har genomgått omfattande kliniska tester som bekräftar dess förmåga att säkert minska blodsockernivåer och förbättra metaboliska parametrar.

Sigrid Therapeutics står som en pionjär inom sin nisch, med starka forskningssamarbeten och en klar vision om att radikalt förändra hur vi förebygger och behandlar livsstilssjukdomar på global nivå. De strävar efter att leverera lösningar som inte bara är effektiva utan även användarvänliga och tillgängliga för ett brett spektrum av patienter.

 

Läs mer om Sigrid Therapeutics AB

Vill du handla i Sigrid Therapeutics AB eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.