Einride AB

Einride AB, ett svenskt teknikföretag grundat 2016 som specialiserar sig på elektrifiering, digitalisering och autonoma transporter inom logistiksektorn

Handla i Einride AB

Om Einride AB

Einride AB, ett svenskt teknikföretag grundat 2016 som specialiserar sig på elektrifiering, digitalisering och autonoma transporter inom logistiksektorn. Med sina helt elektriska och självkörande lastbilar, kända som Einride Pods, syftar företaget till att minska koldioxidutsläpp och öka effektiviteten i godstransport. Pods kan opereras fjärrstyrt eller autonomt, vilket minskar driftskostnader och utsläpp jämfört med traditionella dieseltransporter. Einride har även utvecklat Einride Saga, ett digitalt system för att optimera rutter, laddning och lastning.

 

Einride har etablerat partnerskap med ledande varumärken som Coca-Cola, Oatly, Lidl, DB Schenker och Electrolux, för att elektrifiera deras logistikoperationer och bidra till deras hållbarhetsmål. Dessa samarbeten understryker Einrides förmåga att erbjuda hållbara lösningar som möter ökade miljökrav och effektivitetsbehov, främjande av en bredare acceptans och implementering av elektriska och autonoma fordon i transportsektorn.

Läs mer om Einride AB

Vill du handla i Einride AB eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.