Hernö Gin AB

Hernö Gin är idag det största svenska premiumginvarumärket både sett till intäkt och volym. Hernö Gins affärsidé är att skapa hantverksmässig ekologisk gin och att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.

Handla i Hernö Gin AB

Om Hernö Gin AB

Upptäck Hernö Gin – Sveriges första dedikerade gindestilleri och världens mest prisbelönta gin! Grundat 2011 i den idylliska byn Dala, nära Härnösand i Höga Kusten, skapas Hernö Gin med stor passion och hantverksskicklighet. Destilleriet använder sig av åtta ekologiska botaniska ingredienser, inklusive enbär från världens olika hörn, för att skapa en exceptionellt rund och slät gin med tydlig karaktär av enbär, friska citrusnoter och en unik blommig komplexitet.

Hernö Gins grundare, Jon Hillgren, lade grunden för destilleriet efter inspirerande resor till gindestillerier över hela världen, och hans vision var att skapa en gin med djupare identitet; mer bärig, fruktig och blommig än de traditionella ginsorterna på marknaden. Detta återspeglas i varje flaska Hernö Gin, som är perfekt att njuta av ren.

För den som vill uppleva Hernö Gin på nära håll erbjuds guidade turer och ginprovningar på destilleriet där besökarna kan lära sig mer om tillverkningsprocessen och smaka på olika sorter av gin. Det finns även Hernö Gin Club för entusiaster som vill fördjupa sig i ginvärlden och ta del av exklusiva erbjudanden och event.

Oavsett om du är en inbiten ginälskare eller bara nyfiken på hantverksgin, är Hernö Gin ett måste att uppleva. Den renaste smaken och den äkta hantverksandan gör varje sipp av Hernö Gin till en minnesvärd upplevelse.

Läs mer om Hernö Gin AB

Vill du handla i Hernö Gin AB eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.