Yabie AB

Yabie är ett svenskt start-up som bildades i Stockholm 2017. Yabie erbjuder användarvänliga och innovativa betallösningar som förenklar försäljningen. Deras kunder spänner från IKEA till Mickans frisör i Kumla som Mikaela driver i sin källare. Att både små och stora företag väljer Yabie beror på att deras enkla och smidiga paketlösningar med allt från kortterminal, kortinlösen till alla efterfrågade betalsätt, såsom Swish och Klarna ingår.

Handla i Yabie AB

Om Yabie AB

Upptäck Yabie – den innovativa svenska start-upen från Stockholm som revolutionerar betalningslösningar sedan 2017! Yabie specialiserar sig på användarvänliga, integrerade betalningssystem som förenklar försäljning för allt från små enskilda företag till stora kedjor som IKEA. Med en klientbas som sträcker sig från stora möbelvaruhus till mindre lokala frisörsalonger, levererar Yabie en mångsidig service som inkluderar allt från kassasystem i smartphones (Yabie Go) till mer omfattande iPad-baserade lösningar (Yabie Express)​

Vad som särskiljer Yabie är deras engagemang för en sömlös kundupplevelse, möjliggjort genom snabba och säkra betalningssätt som Swish, Klarna och kortbetalningar med de lägsta transaktionsavgifterna på marknaden. Yabie’s system är inte bara enkla att använda, men också flexibla, och erbjuder en fullständig integration med befintliga affärssystem, vilket sparar både tid och pengar för företagare​​.

För företag som söker efter en omfattande lösning som kan hantera allt från betalningar till lagerhantering och kundinteraktioner, erbjuder Yabie även en Enterprise-lösning, som tillåter personal att genomföra betalningar direkt via mobila enheter, oavsett var de befinner sig i butiken eller utanför den​​.

Oavsett om du är intresserad av att höja effektiviteten i ditt företag eller vill erbjuda dina kunder den smidigaste möjliga köpupplevelsen, kan Yabie skräddarsy en lösning som passar dina behov. Besök Yabie’s webbplats för att lära dig mer om deras produkter och tjänster, eller för att komma i kontakt med dem för en personlig konsultation.

Läs mer om Yabie AB

Vill du handla i Yabie AB eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.