Utforska våra senaste investeringsmöjligheter

Monitor Capital Markets erbjuder just nu investeringar i tre framstående aktörer på andrahandsmarkanden – Northvolt, Einride och Marshall. 

Investeringar i onoterade aktier ger dig tillgång till innovativa bolag tidigt i företagsutvecklingen, samtidigt som de bidrar till diversifiering av portföljen. Denna typ av investering ger en exklusivitet och tillgång till marknader och möjligheter som inte är tillgängliga för den bredare allmänheten. 

Monitor Capital Markets står vid din sida för att guida dig genom en trygg, snabb och smidig affär.


 

Om Northvolt

Northvolt AB är ett svenskt företag som specialiserar sig på utveckling och tillverkning av hållbara, högkvalitativa battericeller och system, med ett starkt fokus på att minska koldioxidavtrycket. Företaget grundades för att möjliggöra Europas övergång till en kolfri framtid samt strävan efter att leverera världens grönaste litiumjonbatterier med ett minimalt CO2-avtryck. Northvolt har snabbt etablerat sig som en ledande aktör i Europa.
Läs mer om Northvolt här


 

Om Einride

Einride AB, ett svenskt teknikföretag grundat 2016 som specialiserar sig på elektrifiering, digitalisering och autonoma transporter inom logistiksektorn. Med sina helt elektriska och självkörande lastbilar, kända som Einride Pods, syftar företaget till att minska koldioxidutsläpp och öka effektiviteten i godstransport. Pods kan opereras fjärrstyrt eller autonomt, vilket minskar driftskostnader och utsläpp jämfört med traditionella dieseltransporter. Einride har även utvecklat Einride Saga, ett digitalt system för att optimera rutter, laddning och lastning.

Läs mer om Einride här


 

Om Marshall

Marshall Group bildades 2023 genom en fusion mellan Stockholm-baserade Zound Industries och Marshall Amplification. Denna sammanslagning var resultatet av ett gemensamt passion för högkvalitativt ljud och hållbar design. Sedan 2010 har de tillsammans introducerat Marshall-märket från de stora scenerna till en global konsumentpublik genom ett utbud av hörlurar och trådlösa högtalare.

Läs mer om Marshall här

Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.