Våra senaste investeringsmöjligheter

Monitor Capital Markets erbjuder just nu möjligheten att investera i aktier på andrahandsmarknaden i fem spännande bolag – Boxbollen, Hernö Gin, Convendum, Yabie och Sigrid Therapeutics.

Investeringar i onoterade aktier ger dig tillgång till innovativa bolag tidigt i företagsutvecklingen, samtidigt som de bidrar till diversifiering av portföljen. Denna typ av investering ger en exklusivitet och tillgång till marknader och möjligheter som inte är tillgängliga för den bredare allmänheten. 

Monitor Capital Markets står vid din sida för att guida dig genom en trygg, snabb och smidig affär.


 

Om Boxbollen

Boxbollen erbjuder ett unikt och engagerande sätt att förbättra din fokus, koordination och fysiska kondition genom en spelifierad träningsupplevelse. Produkten levereras som ett komplett set med ett justerbart pannband, en mjuk boll fäst vid en elastisk sträng, och en vattentålig bärväska. Det medföljande pannbandet passar alla storlekar och kan justeras för bekvämlighet.

Läs mer om Boxbollen här


 

Om Hernö Gin

Upptäck Hernö Gin – Sveriges första dedikerade gindestilleri och världens mest prisbelönta gin! Grundat 2011 i den idylliska byn Dala, nära Härnösand i Höga Kusten, skapas Hernö Gin med stor passion och hantverksskicklighet. Destilleriet använder sig av åtta ekologiska botaniska ingredienser, inklusive enbär från världens olika hörn, för att skapa en exceptionellt rund och slät gin med tydlig karaktär av enbär, friska citrusnoter och en unik blommig komplexitet.

Läs mer om Hernö Gin här


 

Om Convendum

Convendum erbjuder moderna coworking spaces, designade för att möta de dynamiska behoven hos dagens företag. Med över 20 lokaler i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca erbjuder Convendum inte bara flexibilitet utan också en stimulerande miljö för nätverkande och samarbete.

Läs mer om Convendum här


 

Om Yabie

Upptäck Yabie – den innovativa svenska start-upen från Stockholm som revolutionerar betalningslösningar sedan 2017! Yabie specialiserar sig på användarvänliga, integrerade betalningssystem som förenklar försäljning för allt från små enskilda företag till stora kedjor som IKEA. Med en klientbas som sträcker sig från stora möbelvaruhus till mindre lokala frisörsalonger, levererar Yabie en mångsidig service som inkluderar allt från kassasystem i smartphones (Yabie Go) till mer omfattande iPad-baserade lösningar (Yabie Express)

Läs mer om Yabie här


 

Om Sigrid Therapeutics

Sigrid Therapeutics, med bas i Stockholm, är ett framstående hälso- och teknikföretag som fokuserar på att förebygga och behandla livsstilssjukdomar som diabetes och fetma. Med sitt innovativa medicintekniska hjälpmedel SiPore®, erbjuder Sigrid en säker och naturlig lösning för att minska blodsockernivåer hos personer med risk för diabetes, prediabetiker och personer som nyligen diagnostiserats med typ 2-diabetes. SiPore® fungerar genom att konsumeras oralt som ett smaklöst och luktfritt pulver som tillsammans med vatten verkar i mag-tarmkanalen för att mekaniskt förbättra metabolisk hälsa.

Läs mer om Sigrid Therapeutics här

Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.