Ny hemsida

Välkomna till vår nya hemsida!

Här kommer vi kontinuerligt att uppdatera er med nyheter, information om senaste transaktioner och mycket mer. Vi är glada att kunna dela med oss av vår kunskap och insikter inom handeln för investerare och aktieägare i onoterade bolag via sekundärmarknaden.

Som representant för Monitor Capital Markets är jag stolta över att erbjuda handel för investerare och aktieägare i onoterade bolag via sekundärmarknaden. Vår expertis ligger i att effektivt hjälpa kunder att navigera i den komplexa och ofta utmanande processen att köpa eller sälja andelar i privata företag. På sekundärmarknaden, där traditionella försäljningskanaler som börsen inte är tillgängliga, agerar vi som en viktig bro mellan säljare och köpare. Vi underlättar processen genom att identifiera potentiella motparter, förhandla fram förväntad prisbild och volym till nytta för alla parter. Vårt team av mäklare förstår de unika utmaningarna och möjligheterna på denna marknad och strävar efter att leverera smidiga och framgångsrika transaktioner för våra kunder. Genom vårt arbete med onoterade bolag och sekundärmarknader bidrar vi till att skapa likviditet och värde för våra kunder, och vi är stolta över att vara en pålitlig partner i denna viktiga aspekt av investeringsvärlden.

Fredrik Roos,
Grundare / Partner

Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.