Mentimeter

Mentimeter är en interaktiv presentationsplattform som gör det möjligt för användare att skapa engagerande och dynamiska presentationer med realtidsfeedback från sin publik. Med Mentimeter kan du enkelt integrera frågor i dina presentationer, samla in anonyma svar från åhörare, och visa resultatet visuellt direkt under pågående presentation. Detta gör det till ett kraftfullt verktyg för både utbildningsmiljöer och affärsmöten, där aktiv deltagande och insamling av åsikter är av stor vikt.

Handla i Mentimeter

Om Mentimeter

Mentimeter stöder integration med populära verktyg som Microsoft PowerPoint, Zoom och Microsoft Teams, vilket förenklar processen att göra interaktionerna en del av dina vanliga presentationer. Plattformen erbjuder också ett brett utbud av färdiga mallar och verktyg för att anpassa presentationerna, vilket gör det enkelt även för nybörjare att komma igång​.

För de som är intresserade av fördjupad kunskap erbjuder Mentimeter även Mentimeter Academy, där användare kan lära sig allt från grunderna i att skapa interaktiva presentationer till mer avancerade tekniker för att engagera sin publik. Alla kurser är självgående och kostnadsfria, vilket gör det tillgängligt för alla som vill förbättra sina presentationstekniker.

Läs mer om Mentimeter

Vill du handla i Mentimeter eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.