Gilion

Gilion är en tillväxtplattform som erbjuder unika finansieringslösningar för startups, inklusive icke-utspädande lån och tillväxtprognoser. Företaget kombinerar avancerade prediktiva modeller med både eget kapital och lån för att hjälpa grundare bygga hållbara företag.

Handla i Gilion

Om Gilion

För att underlätta för startups att hitta rätt investeringspartners har Gilion skapat ett omfattande bibliotek med riskkapitalbolag från över 50 länder. Detta verktyg hjälper grundare navigera det komplexa landskapet av startupfinansiering.

Gilions plattform erbjuder automatiserad spårning och prognoser, AI-drivna insikter och ett virtuellt datarum för att uppdatera investerare. De erbjuder olika finansieringsplaner, från en gratis grundläggande plan till avancerade betalplaner med tillväxtrådgivning.

Grundat 2021, har Gilion en kapitalpool på €400 miljoner och över 500 kunder, med målet att hjälpa entreprenörer bygga företag som kan växa snabbt och hållbart.

Läs mer om Gilion

Vill du handla i Gilion eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.