Klarna

Klarna är ett fintech-företag som specialiserar sig på betalningslösningar för både e-handel och fysisk handel. Företaget erbjuder en rad olika betalningsalternativ, inklusive möjligheten att betala direkt vid köpet med kort eller banköverföring, betala senare inom 14 eller 30 dagar, eller dela upp betalningen över flera månader för att göra större köp mer hanterbara.

Handla i Klarna

Om Klarna

Genom sin användarvänliga app kan kunder enkelt hantera sina betalningar, få en överblick över sina köp och få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Säkerhet och köparskydd är en central del av Klarnas tjänster, vilket innebär att kunder kan känna sig trygga vid sina köp med skydd mot bedrägeri och hjälp vid problem med beställningar.

Klarna samarbetar med ett stort antal butiker och e-handlare för att integrera sina betalningslösningar direkt på deras webbplatser, vilket gör det enkelt för kunderna att välja Klarna som betalningsmetod vid checkout. Genom att erbjuda flexibla betalningsalternativ och en intuitiv app strävar Klarna efter att förbättra kundens shoppingupplevelse, göra det enklare att handla och hantera sina betalningar.

Sammanfattningsvis förenklar Klarna betalningsprocessen för både kunder och handlare genom att erbjuda en trygg och flexibel lösning för alla typer av köp.

Läs mer om Klarna

Vill du handla i Klarna eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.