Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en framstående restauranggrupp som erbjuder en unik matupplevelse på några av Stockholms mest populära och historiskt rika platser. Med restauranger som Riche, Luzette, och Teatergrillen i sin portfölj, skapar Svenska Brasserier mötesplatser där god mat möter kultur och historia i en välkomnande atmosfär. Varje restaurang inom gruppen har sin egen unika karaktär, men alla delar samma kärnvärden som generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållning.

Handla i Svenska Brasserier

Om Svenska Brasserier

Gruppen är känd för sitt engagemang i hållbarhet och ansvarsfull verksamhet, vilket de kommunicerar genom sina årliga hållbarhetsrapporter. Deras restauranger fungerar inte bara som matställen utan också som kulturella knutpunkter som lockar allt från affärsfolk och resenärer till stamgäster och nyfikna turister. Oavsett om det gäller en affärslunch, en avslappnad middag eller en drink efter arbetet, erbjuder Svenska Brasseriers restauranger en miljö där varje besök blir minnesvärt.

Läs mer om Svenska Brasserier

Vill du handla i Svenska Brasserier eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.