Marshall Group

Marshall Group är en framstående aktör inom audio, teknik och design som förenar musiker och musikälskare genom genreöverskridande innovationer. Gruppen, som är hem för märken som Marshall, Natal Drums, Urbanears och Adidas-hörlurar, har en rik historia av att förstärka världens mest talangfulla artisters ljud och har levererat deras musik till både stora folkmassor och enskilda lyssnare över hela världen.

Handla i Marshall Group

Om Marshall Group

Marshall Group bildades 2023 genom en fusion mellan Stockholm-baserade Zound Industries och Marshall Amplification. Denna sammanslagning var resultatet av ett gemensamt passion för högkvalitativt ljud och hållbar design. Sedan 2010 har de tillsammans introducerat Marshall-märket från de stora scenerna till en global konsumentpublik genom ett utbud av hörlurar och trådlösa högtalare.

Gruppen, som nu omfattar Marshall-förstärkare, högtalare och hörlurar, Marshall Records, Marshall Live Agency, Marshall Studio, Natal Drums, Urbanears och Adidas Hörlurar, förenar runt 800 anställda på över åtta globala platser. Med en årlig omsättning på 360 miljoner USD, säljer Marshall Group sina produkter i över 90 marknader världen över.

Marshall Group fortsätter att sträva efter att förvandla tillväxtresan genom att leverera utmärkta produkter till en global publik, drivet av spetskompetens inom audioinnovation och kulturdriven varumärkesbyggning. Med huvudkontoret kvar i Stockholm och en viktig roll för Marshall Amplifications, hyllar gruppen arvet från ”The Father of Loud”, Jim Marshall, och ser fram emot att fortsätta sin resa med att skapa de bästa produkterna och upplevelserna för musiker och musikälskare världen över. Läs mer om Marshall Group

Läs mer om Marshall Group

Vill du handla i Marshall Group eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.


    Ett urval av bolag som vi har gjort transaktioner i →

    Vi genomför transaktioner i både små, innovativa företag i ett tidigt skede, samt i etablerade, stora och välkända. Sammanlagt handlar det om över 1 000 bolag, med en särskild fokus på cirka 70 av dessa. Via vårt nätverk av investerare tillkommer kontinuerligt nya bolag och investeringsmöjligheter.